Læs om Akasseogfagforening.dk

akasse

Vi vil i dette review anmelde bloggen Akasseogfagforening.dk, der handler om fagforeninger i Danmark og a-kasser i Danmark. På Akasseogfagforening.dk kan du sammenligne a-kasser og fagforeninger. Derved kan du nemmere og hurtigere skabe dig et overblik over de a-kasser og fagforeninger, som du har mulighed for at blive medlem af. Det kan være svært at danne sig et overblik over de mange muligheder, men det hjælper Akasseogfagforening.dk dig altså med.

Hvad er en fagforening og hvordan bliver du medlem af en?

En fagforening er en organisation, som traditionelt set består af lønmodtagere og som kæmper for bedre løn- og arbejdsvilkår. Fagforeningen kan hjælpe dig, hvis du kommer i eventuelle problemer. Det kan eksempelvis være, hvis loven eller overenskomsten bliver brudt. Det kan også være, hvis du bliver fyren uden berettiget grund eller hvis ender i en retssag eller lignende. Fagforeningen repræsenterer dig på mange områder både hvad gælder løn, arbejdsvilkår og uddannelse.

Hvad er en a-kasse og hvordan du medlem af en?

En a-kasse kæmper ikke for dine arbejdsvilkår og lønforhold som fagforeningen, men er derimod en arbejdsløshedskasse, der er en forsikring mod arbejdsløshed. Det betyder reelt set, hvis du bliver fritstillet, at du kan få dagpenge, der kan svare potentielt op til 90 procent af din tidligere løn for op til 2 år. Derudover vil a-kassen hjælpe dig med at finde et nyt job. A-kassen kan som regel hjælpe med mange ting og sager. Derfor bør du undersøge, hvad den enkelte a-kasse kan hjælpe dig med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *