Læs om HHrevi.dk

hh

HHrevi.dk er en hjemmeside og blog omkring revision. Helle, der ejer bloggen, hjemmesiden og virksomheden, kan hjælpe dig med revision, bogføring, momsregnskab, årsregnskab, lønregnskab, betalinger, revisormappe til ekstern revisor, hjælp til selvangivelse og meget, meget mere. Det er vigtigt at have en dygtig bogholder, så dit regnskab viser et retvisende billede af din virksomheds økonomiske situation.

Revisionsarbejde

Revisionsarbejdet bliver udført af en revisor med det formål, at regnskabet opfylder kravene i den danske lovgivning og de fældende procedurer. Mange selskabsformer er underlagt krav om revision, fordi kapitalmarkedet og samfundet generelt skal kunne få pålidelig information om det gældende selskab.

Bogholderi

Bogholderens arbejde får enkelt fortalt ud på at samle data. Det gør bogholderen igennem at bogføre oplysninger ud fra bilag, der samlet set kommer til at udgøre virksomhedens samlede regnskab. I dag bliver bogføringen lavet elektronisk, men i gamle dag bliver det ført i bøger, hvilket er grunden til, at det hedder bogføring.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *