Læs om Kildyr.dk

kildyr.dk

Du kan her læse mere om Kildyr.dk. Kildyr.dk er en hjemmeside, der er skabt af Jacob og Signe. Signe er hende, der har styr på dyr og Jacob er ham, der er styr på en lave en hjemmeside. Det lyder som et godt match. Kildyr.dk har tre sektioner:

  • Webshop
  • Blog
  • Videoer

Læs mere om de tre sektioner, under her.

Det kan du læse om på Kildyr.dk

Du kan læse mange gode råd om kæledyr på Kildyr.dk. Da Signe er veterinærsygeplejerske, uddannet hestemassør, uddannet hundetræner og desuden har mange års erfaring med dyr, finder du mange gode tips og råd på bloggen. Det er bestemt et besøg værd!

Det kan du købe på Kildyr.dk

Du kan købe mange forskellige produkter på Kildyr.dk både til hunde, heste, katte, kaniner m.fl. Du kan eksempelvis købe et hundehalsbånd eller en kaninbur.

Det kan du se på Kildyr.dk

Kildyr.dk har også en sektion med videoer, hvor du kan se, hvordan du eksempelvis laver en kattehule eller hvordan du laver hjemmelavede godbidder til din hund. Du finder mange sjove og spændende videoer på Kildyr.dk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *